Forum dla fanów i czytelników Pokemon Parody - a tak¿e paru innych fanficów.
To chyba najd³u¿szy rozdzia³ Ostatniego Tomu. Pierwotnie by³ jednym z rozdzia³ów F4, ale raz, ¿e wychodzi³ mi za d³ugi, dwa - nie mia³ znaczenia dla fabu³y F4. Natomiast ma znaczenie dla fabu³y dalszych serii, tote¿ wrzucam go tu _^_
Enjoy!
Dla wszystkich, którzy czekali na t± postaæ (czyli g³ównie chwilowo, mam nadziejê, nieobecnej Alissy): nie musicie ju¿ czekaæ. On to jest XD
Dochodzê do wniosku, ¿e z Giovannisha jest jednak kawa³ sk*wiela.
Idealny rozdzia³ na Dzieñ Dziecka! Tatu¶ chce zobaczyæ córeczkê, córeczka... có¿... Bardzo pasuj±ce tematycznie. Nie uwa¿acie?
Zatem udanego Dnia Dziecka.
A ja tymczasem wybywam na kilka dni na kurs terenowy >.>
Przepraszam za tak d³ugi brak odzewu, ale remont, egzamin, poprawka do egzaminu i przede wszystkim remont psychicznie mnie wykañczaj±. Nie mia³am czasu ani nawet chêci pisaæ, ale ostatnio wena mi wróci³a. Niestety, remont nadal trwa... ¿ycie na pud³ach staje siê coraz bardziej uci±¿liwe i mêcz±ce. Uci±¿±ce.
Rozdzia³ o bohaterze przed du¿e ceha. Krótki, ale wprowadzaj±cy element tajemnicy i niepewno¶ci. Cieszcie siê nim i zagadk±, jak± niesie, bo d³ugo pozostanie nierozwi±zana _^_
No i wracamy do starego tempa
Dzisiejszy odcinek jest bardzo udany moim skromnym zdaniem. Lubiê Myu i lubiê Pika. Ash te¿ ujdzie. No i musia³am zarzuciæ celem dalszych ashowych dzia³añ. Niby zbêdne, niby... no, dobra. Tak naprawdê chcia³am napisaæ fragment z Youtubem. I uzna³am, ¿e takie co¶ po tym, jak fragment z Pikaczem zaczyna³ fabu³ê Ostatniego Tomu, bêdzie dobre na koniec.
Przed nami ju¿ tylko jeden fragment i przechodzimy do Silver&Gold!
Nie mogê uwierzyæ, ¿e to ju¿ koniec Ostatniego Tomu i wszystkich kantowskich przygód! To takie niesamowite i ekscytuj±ce. Ekscytuj±ce, bo zaraz ruszamy w now± podró¿ z zupe³nie nowymi bohaterami. Tak, seria Silver&Gold rusza ju¿ z pocz±tkiem sierpnia, zreszt±, jak mo¿ecie zauwa¿yæ, nowy dzia³ ju¿ jest stworzony.
A wracaj±c do ostatniego, 19-tego ju¿ kawa³ka Ostatniego Tomu... wiecie, ¿e fragment tego opowiadania mia³am wymy¶lony i zapisany ju¿ trzynastego grudnia 2012 roku? Jeszcze przed koñcem ¶wiata i na d³uuuuuugo przed koñcem napisania serii F4 (wtedy mia³y byæ jeszcze tylko 4 tomy tej serii, kto to wiedzia³, ¿e to siê tak rozro¶nie).
Ach, zaskakuj±ce, jak niewiele rzeczy siê zmieni³o... ale co ja gadam. Seria S&G mia³a napisane pierwsze kilka rozdzia³ów jeszcze zanim skoñczy³am Yellow, je¶li pamiêæ mnie nie myli X'D
No có¿, mi³ej lektury i zapraszam od sierpnia na regularne czytanie przygód Christa i jego przyjació³ - oraz wrogów. Dobranoc!